Uusia teoksia, tapahtumia, kirjailijoiden ja kustantamomme kuulumisia – tietoa näistä ja muista
ajankohtaisista asioista löytyy tältä sivulta. Kirjailijakuvia löydät kirjailijat ja kuvittajat -sivulta.

Kirjojen painokelpoiset kannet löytyvät kuvapankista. Huomaa, että kuvat ovat CMYK-väreissä, jotka eivät toimi verkkojulkaisemisessa.

Mikäli tarvitset arvostelukappaleen, sinun tarvitsee saada yhteys kirjailijaamme tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin:

Piia Latvala | viestintäpäällikkö (Lasten Keskus) | 0400 999 499 | piia.latvala@lastenkeskus.fi

Marja-Liisa Saraste | viestintäpäällikkö (Kirjapaja) | 09 6877 4568 | marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi

Minna Vatja | mediakoordinaattori | 09 6877 4543 | minna.vatja@lastenkeskus.fi

Tiedotteitamme voi seurata ja tilata ePressi-palvelussa:
Lasten Keskuksen uutishuone ePressissä.
Kirjapajan uutishuone ePressissä.

– Ajankohtaista –

Kirjan ja ruusun päivää vietetään 23.-28.4.2019

23.04.2019 

Kirjan ja ruusun päivän kampanja juhlistaa kirjallisuutta, tarinoita, lukemista – ja kirjakauppoja, uusien maailmojen ja kohtaamisten keitaita.

lue lisää

Pääsiäisen aika on matkaa paitsi sisimpään myös luonnon läheisyyteen

04.04.2019 

Pääsiäisen aikaan hiljennytään ja tehdään matkaa sisimpään, mutta myös keväinen luonto houkuttelee puoleensa. Luonto rauhoittaa, luonnossa liikkuminen hivelee aisteja ja puhdistaa mieltä. Pääsiäisajan lukemisto tukee hiljentymistä ja keskittää ajatukset olennaiseen.   Pekka Särkiön vuodenkiertoa seurailevissa teksteissä tarkkaillaan lintuja, kuunnellaan jäkälän rapinaa jalkojen alla ja käydään hirvimetsällä. Luonnon yksityiskohdista ja ilmiöistä…

lue lisää

Pauliina Kainulaisen teos puhuu luontoyhteyden ja kohtuullisuuden puolesta

04.04.2019   |  Kirjapaja

Pauliina Kainulaisen Suuren järven syvä hengitys - Luontosuhde ja kokonainen mieli (Kirjapaja) vie matkalle kohti syvää tietoisuutta siitä, miten voimme elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Tienviittoina ovat alkuperäiskansojen elämäntavat, kohtuuden kulttuuri, riittien kieli, järven ja metsän opetukset.

lue lisää

Väsymykseen apua kehon omista energiavarannoista

27.03.2019   |  Kirjapaja

Mikael Saarisen ja Jyrki Rytilän Energiaa! (Kirjapaja 2019) tarjoaa lukuisia harjoituksia ja vinkkejä väsyneen kehon ja mielen virkistämiseksi. Niitä ovat erilaiset hengitys- ja taputtelutekniikat, venyttelyt ja mielikuvaharjoitukset. Helpot harjoitukset energisoivat aamutuimaan tai nopeasti päivän mittaan, vaikkapa juuri ennen tärkeää tapaamista, koetta tai kokousta.

lue lisää

Oletko sinut herkkyytesi kanssa, kysytään uutuuskirjassa

20.03.2019   |  Kirjapaja

Taina Laane kirjoittaa teoksessaan Vahvuutena herkkyys - Kirjeitä hänelle, joka kokee syvästi herkkyyden hyvistä ja nurjista puolista. Hänen mukaansa herkkyys on taitolaji, johon sisältyy mahdollisuus syvään onnellisuuteen. Laane uskaltautuu kirjassa jakamaan myös omat kokemuksensa. Olennainen kysymys on: oletko herkkyyden kanssa sinut vai sen armoilla ja uuvuttama?

lue lisää

Talentin voima -teos pohtii tulevaisuuden kirkon uusia toimintatapoja

15.03.2019   |  Kirjapaja

Kirkon tulevaisuudesta puhuttaessa usein turhaan synkistellään. Kirkolla on paljon tehtävää ja valtavasti mahdollisuuksia. Talentin voima -teoksessa (Kirjapaja 2019) Laura Arikka ja Stiven Naatus pohtivat ja punnitsevat kirkon toiminnan uusia mahdollisuuksia. Miten kirkko voisi mennä sinne, missä ihmiset ovat, miten kirkko toimii kumppanina ja palvelijana ja miten kirkon työntekijä löytää ja säilyttää identiteettinsä?

lue lisää
Scroll Up