Kesäalesta hauskaa lomalukemista!

Joko kesälukukassi on pakattuna ja valmiina seikkailuun? Laitoimme verkkokauppaan ison pinon loma- ja matkalukemista -40 %:n kausialennukseen.

Tutustu tarjouskirjoihin ja tilaa itselle ja kaverille koodilla KESÄ19.

Tarjous voimassa seuraavista kirjoista  27.5.–31.7.

 

Hauskaa lomaa, Pasi!

On tylsää olla aina vain kotona, tuumii Pasi sisaruksineen. Ja kesäkin on parhaimmillaan - jotakin erikoista pitäisi keksiä! Kaniperhe pakkaa tavarat suurta matkaa varten. On hiekkaleluja, satukirjoja, sukelluslaseja ja kalastuskamoja, vaatteita, tyynyjä, eväitä ja astioita. Vauhdikkaasta alusta huolimatta kaikki ei sujukaan ihan suunnitelmien mukaan...

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

Mitä eläimet tekevät kaiket päivät?

Kehonrakentaja, etsivä, sukeltaja, opettaja, kampaaja, aivokirurgin apulainen, pitkänmatkanjuoksija... Jos maailman eläinten elämää seurailee hiukan tarkemmin, niiltä löytyy yllättävänkin tuttuja taitoja ja huvittavia ominaisuuksia. Suurikokoinen kirja esittelee eläinten eri elinympäristöjä sekä yli 100 mainiota eläintä arkipuuhissaan.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

Mehiläinen

Surrrrr… Raitapuku päällään ahkerat työläismehiläiset rakentavat, siivoavat ja vartioivat pesää - ja lentää pöristelevät kedolle hakemaan mettä. Mutta kuningatar vain pyöräyttää munia, ja nukkuu sen jälkeen kauneusunia! Ihastuttava, pahvisivuinen tietokirja perheen pienimmille luonnon ihmettelyyn.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

Sammakko

Sammakon elämä on villiä ja vapaata, vaikka vaarojakin on. Lumpeenlehdillä on mukava loikkia, ja kun sopiva kumppani löytyy, vietetään häitä! Eipä aikaakaan, kun lammikon pinta on täynnä sammakonmunia, ja pian hauskoja nuijapäitä… Ihastuttava, pahvisivuinen tietokirja perheen pienimmille luonnon ihmettelyyn.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

Mini Äkkää ja tökkää – Missä on oranssi katti?

Etsi autoileva ankka. Ja missä luuraa oranssi katti? Entä kuka roikkuu ylösalaisin? Yhdessä ihmettelemällä ja keskustelemalla vastaukset näihinkin kysymyksiin kyllä löytyvät. Valmiiden kysymysten lisäksi katselukirja tulvii värejä, muotoja sekä hauskoja hahmoja äkättäväksi ja tökättäväksi. Tämän kirjan äärellä osoittaminen ei ole epäkohteliasta!

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

Liian iso, liian pieni

Murrrr… Mitä tahansa Pikku Karhu tekee, se on siihen äidin ja isän mielestä liian iso tai liian pieni. Hellyttävä tarina auttaa lasta hyväksymään oman kasvunsa vaiheen ja sen, että välillä sitä on hiukan väärän kokoinen tai -ikäinen joihinkin asioihin. Ja eiväthän aikuisetkaan ole aina ihan oikean kokoisia kaikkeen!

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

Miten kasvit kasvavat

Miksi kukat ovat kirkkaan värisiä ja tuoksuvat hyvältä? Miksi joillakin kasveilla on maukkaat marjat? Kauniisti kuvitetun tietokirjan kutkuttavat kysymykset ja luukkujen takaa paljastuvat vastaukset koukuttavat ja saavat janoamaan lisää tietoa. Kirja palkitsee pienten lukijoiden pohjattoman uteliaisuuden!

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

Urheilu on hauskaa

Liikunta on tärkeää, siitä ei pääse mihinkään. Onneksi on olemassa lukematon määrä mitä kiehtovimpia urheilulajeja. Jokaiselle löytyy jotakin. Esimerkiksi jääkiekko ja jalkapalloilu tai taitoluistelu. Entäs mäkihyppy – miten korkealentoinen laji! Tai ratsastus, koripallo, nyrkkeily, kiipeily, kalastus, seiväshyppy, motocross, biljardi, baletti...? Jukka Itkosen nerokas, humoristisen toteava suomennos ja Ole Könnecken omintakeinen, sarjakuvamainen kuvitus.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

Arttu Tirttu herää henkiin etukansiArttu Tirttu herää henkiin

”Jos sä nyt sanot jollekin, että sun paras kaveri on limutölkin kokoinen kuminen ukko, niin sua pidetään joko outona... ” Hykerryttävän hauska kirja kertoo ilmaislahjaksi saadusta lelusta, joka kimpaantuu lyhyestä elinkaarestaan ja herää henkiin. Lukuisissa kodeissa käytyään se päättää lopulta jäädä asumaan Jimin ja hänen mummonsa luokse. Jimi on asiasta ensin eri mieltä, mutta lopulta hänestä ja Artusta tulee parhaat kaverit. Alkaa seikkailu, jossa on huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita!

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

100 asiaa ruuasta

Tiedätkö, mikä on astronautin ihanteellinen aamiainen? Kuulutko siihen ihmisjoukkoon, joka inhoaa parsaa tai korianteria? Entä maistuisiko sinulle lammaspaisti katajanmarjojen ja lakritsin kera mesopotamialaiseen tapaan? Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja yksityiskohtia. Kirja avaa aivan uudenlaisen kuvan ruoasta, sen kemiasta, vaikutuksista kehossa ja historiasta.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

Mauno ja Muka Monsterit – Töräys pimeässä

Mauno oli ennen ihan tavallinen poika, jolla oli ihan tavallinen elämä. Mutta eräänä iltana Mauno ei halua nukahtaa. Pelkkä ajatuskin pimeydestä kömpivistä otuksista värisyttää. Juuri kun uni on hiipimässä silmään, Mauno kuulee pimeydestä töräyksen... Ja niinpä tänä unettomana yönä viisi minikokoista monsteria saapui ja jumittui Maunon elämään - töräys ja mönjävana kerrallaan! Sen jälkeen mikään ei ole ollut ennallaan.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

Mauno ja Muka Monsterit – Sekoilua siivillä

Maunon perhe pakkaa Espanjan lomaa varten. Homma on ihan hanskassa! Maunolla on jopa suunnitelma siitä, miten salaiset muka-monsterit saadaan koneeseen ilman sekoiluvaaraa. Mutta sitten matkaseurueeseen änkeää kukkoileva serkkupoika...

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

Lotta Levoton ja konnakohdellus

”On tapahtunut ihan huippujuttu: meidän 5b-luokkamme on voittanut erään kilpailun! Saamme maalata rakennustyömaan aitaan uhanalaisia eläimiä. On tosi tärkeää pelastaa eläimiä, jotka ovat vaarassa. – – Onneksi minä ja Pippuri olemme superhyviä eläintenpelastajia.” Maailmalla supersuositun Lotta Levoton -sarjan kolmas osa tarjoaa hulvattomia hetkiä, kielellistä herkuttelua ja kutkuttavia päiväkirjamerkintöjä.

Lue lisää ja tilaa verkkokaupasta.

 

 

 

- Lue myös muista uutuuksistamme -

Sävyttömät sanat sisältää tarkkanäköistä pohdintaa ajas...

lue lisää

Menestysteos kirjakauppiaan elämästä on ilmestynyt suom...

lue lisää

Amazingly beautiful book takes to the world of Orthodox...

lue lisää

JAA TIEDOTE

Scroll Up