Kirjapaja julkaisee henkilökuvat Irja Askolasta ja Ruben Stilleristä, Timo Laanisen muistelmat sekä Hannu Mäkelän lukijaelämäkerran

Kirjapajan kesän ja syksyn 2021 tuotannossa on henkilökuvat Irja Askolasta ja Ruben Stilleristä, Timo Laanisen muistelmat sekä Hannu Mäkelän lukijaelämäkerta. Uusia tekijöitä ovat mm. Silja Keränen, Ella Vihelmaa ja Tiia Trogen.

 

Anne Mattssonin odotettu Irja Askola – Piispan elämäkerta sekä Katriina Järvisen Ruben Stiller – Siltä väliltä ilmestyvät lokakuussa. Timo Laanisen Keskustan kuiskaaja – Vuoteni politiikassa on ainutlaatuinen kuvaus politiikan kulisseista ja vuosikymmenistä lähellä vallan ydintä. Hannu Mäkelä kertoo elämänsä lukukokemuksista teoksessaan Lukemisen ilo – eli miksi yhä rakastan kirjoja.

 

Silja Keränen kirjoittaa asuinpaikan merkityksestä, monipaikkaisuudesta ja paluumuuttajan kokemuksista ajankohtaisessa teoksessaan Missä syrjä sijaitsee? Kun kaupunki ei ole kaikki. Ella Vihelmaan Vähän enemmän vähemmän – Löytöretkiä kestävämpään elämään on vahva, omaääninen avaus, jossa tekijä pohtii ekologisten valintojen elämyksellistä puolta, sitä miten vähemmän voikin olla kokemuksellisesti paljon enemmän. Tiia Trogenin Ilo olla yhdessä – Positiivisen vanhemmuuden voima tarjoaa käytännönläheistä tukea vanhemmuuteen ja arjen haasteisiin positiivisen kasvatuksen lähtökohdista.

 

Liisa Lauerma johdattaa sukututkimuksen ja itseymmärryksen äärelle Suvun jäljillä – Löydä oma tarinasi -teoksessaan. Liisa Seppälän Viiltävät vuodet kertoo koskettavan tarinan nuoren naisen selviytymisestä. Jutellaanko?-teoksessa Aino Juusola tarjoaa vanhemmille ja ammattilaisille työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn lapsen kanssa. Juhani Mattilan Uupumuksesta takaisin elämään kaivautuu uupumuksen juurisyihin ja tuo esiin keinoja onnistuneeseen toipumiseen.

 

Reijo Laatikaisen uutuuskirjan aiheena on Vitamiinit, hivenaineet ja ravintolisät. Eero Hietalan ja Heikki Rusaman teos Kirkon ihmeellisimmät tarinat vie löytöretkelle kirkon 2000-vuotiseen historiaan, jota keritään auki 20 henkilön kautta. Marianne Kiskolan ja Katja Kouvalaisen (kuv.) 24 pyhimystä pahan päivän varalle kertoo 24 pyhimyksen elämäntarinan, erityissuojelukohteen ja avaa pyhimyksiin liittyvää symboliikkaa.

 

Tommy Hellsteniltä julkaistaan valittuja ajatuksia kokoelmassa Läsnä – Olet enemmän kuin aavistat. Kirjapajan valikoimassa on lisäksi jälleen runsaasti runo- ja lahjakirjoja sekä hartaus- ja rukouskirjoja, kuten mm. Meri-Anna Hintsalan, Kaisa Karirannan ja Pirjo Kantalan toimittama Alkuja ja loppuja – Rukousten kirja.

 

Selaa katalogia ja lue lisää Kirjapajan kesän ja syksyn 2021 tuotannosta.

- Tutustu myös näihin -

Elämäni kansalaisena -uutuuskirjassa Auli Viitala ravis...

lue lisää

Miten kirkko tukee lasten ja nuorten kasvua globaalien ...

lue lisää

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin ...

lue lisää