Haluatko kirjailijaksi?

Kerro meille kirjaideasi!

Kerro meille käsikirjoituksestasi tai ideastasi ja mahdollisesta kuvituksesta. Kuulemme mielellämme kirjaideastasi jo suunnitteluvaiheessa. Huomioithan käsikirjoitusta esitellessäni, että korona-aika on innostanut suomalaisia kirjoittamaan, ja saamme tällä hetkellä runsaasti uusia käsikirjoituksia.

Emme valitettavasti ehdi vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin. Olemme kuitenkin noin neljän kuukauden sisällä yhteydessä koskien niitä käsikirjoituksia, joissa näemme potentiaalia ja joita haluamme lähteä kehittämään eteenpäin.

Käsikirjoituksen lähettäminen

Toivomme, että lähetät ideasi, ehdotuksesi tai käsikirjoituksen sähköpostitse.

Kerro saatteessa lyhyesti ideastasi ja varmista, että nimesi ja yhteystietosi löytyvät sekä saatteesta että käsikirjoituksen ensimmäiseltä sivulta. Kuvaile saatteessa myös teoksesi kohderyhmä ja kerro, jos suunnittelemasi teos liittyy johonkin ajankohtaan tai tapahtumaan.

Tutustumme meille saapuneisiin käsikirjoituksiin ja kirjaideoihin, mutta valitettavasti emme voi antaa palautetta kaikista saamistamme käsikirjoituksista.

Mikäli lähetät käsikirjoituksen ja siihen liittyvää kuvamateriaalia postitse, lähetä vain kopiot. Älä lähetä originaaleja postitse. Säilytämme meille saapuneita käsikirjoituksia kolme kuukautta. Palautamme ne ainoastaan pyynnöstä.

Mikäli sinulla on mielessäsi tilauskirja esimerkiksi yrityksen tai yhteisön lahjaksi tai historian yksiin kansiin saattamiseksi, lue lisää täältä. Teemme tilaustuotteita sitoutuneesti ja ammattitaidolla.

Lisätietoja:

Kirjapaja
kustannuspäällikkö Eeva Johansson
puh. 09 6877 4515
eeva.johansson@kirjapaja.fi

Lasten Keskus
kustannuspäällikkö Tanja Poskela
puh. 09 6877 4539
tanja.poskela@lastenkeskus.fi

Postiosoitteemme:

Kirjapaja / Lasten Keskus
Publiva Oy
Kirjatuotanto
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki