Publiva Oy

Publiva Oy kustantaa laadukkaita kirjoja ja sisältöjä kaikkiin elämän vaiheisiin.

Lastenkirjat julkaisemme Lasten Keskus-tuotemerkillä, aikuisten kirjat Kirjapaja-tuotemerkillä ja perusopetuksen sekä lukion oppimateriaalit Edukustannus-tuotemerkillä.

 

Lasten Keskus tunnetaan laadukkaista lasten- ja nuortenkirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Julkaisemme elämyksellisiä lasten tietokirjoja, kuvakirjoja ja tarinakirjoja. Upeasti toteutetut tietokirjat innostavat tutkimaan maailmaa ja sen ilmiöitä. Julkaisemme myös tasokasta ja monipuolista ammattikirjallisuutta kasvatustyöhön ja opetuksen ideointiin eri ikäkausien parissa työskenteleville kasvattajille päivähoidossa, kouluissa ja seurakunnissa.

 

Edukustannus auttaa opettajia ja oppilaita uudistumaan digitaalisen murroksen keskellä. Se tarjoaa heille laadukkaita ja motivoivia välineitä oppimiseen ja arjen pyörittämiseen. Edukustannuksen uudet oppimisratkaisut auttavat hyviin oppimistuloksiin ja tekevät oppimisesta iloisempaa, elämyksellisempää ja innostavampaa.

 

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat.

 

Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus vuodesta 1974 ja Edukustannus on toteuttanut uusia oppimisratkaisuja vuodesta 2011. Kustantamot yhdistivät liiketoimintansa vuosina 2013 ja 2014.