Uusia teoksia, tapahtumia, kirjailijoiden ja kustantamomme kuulumisia – tietoa näistä ja muista
ajankohtaisista asioista löytyy tältä sivulta. Kirjailijakuvia löydät kirjailijat ja kuvittajat -sivulta.

Kirjojen painokelpoiset kannet löytyvät kuvapankista. Huomaa, että osa kuvista CMYK-väreissä , jotka eivät toimi verkkojulkaisemisessa. Tarkista värimalli kuvan nimestä.

Mikäli tarvitset arvostelukappaleen, sinun tarvitsee saada yhteys kirjailijaamme tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin:

Piia Latvala | viestintäpäällikkö | 0400 999 499 | piia.latvala@kirjapaja.fi / lastenkeskus.fi

Minna Vatja | mediakoordinaattori | 09 6877 4543 | minna.vatja@publiva.fi

Keski-ikäinen elämäni -uutuuskirjassa Laura Honkasalo tunnustelee samastuttavasti uuden ikävaiheen mutkia ja muhkuroita

27.07.2022   |  Kirjapaja

Yhtenä päivänä peilistä katsoo keski-ikäinen nainen. Onko lakipiste nyt saavutettu? Missä on iän tuoma tyyneys? Voiko keski-ikäinen olla vielä aivan keskeneräinen, Laura Honkasalo miettii ja tarjoaa kirjan verran vertaistukea kypsille, epäkypsille ja muuten vain varttuville.

lue lisää

Hannu Mäkelä ja Kirjoittamisen ilo – miksi sanat ovat rakkaita vuosikymmenestä toiseen?

20.07.2022   |  Kirjapaja

Tuottelias kirjailija Hannu Mäkelä on sanan ammattilainen. Uutuuskirjassaan hän pohtii kirjoittamisen iloa, ahdinkoa ja pakkoakin.

lue lisää

Apua luonnosta ja puutarhasta moneen vaivaan

19.05.2022   |  Kirjapaja

Satu Hovin Hoitavat yrtit – Löydä luonnonkasvien parantava voima tutustuttaa laaja-alaisesti kotimaisten kasvien käyttöön terveyden ja hyvinvoinnin lisääjänä. Satu Hovi esittelee kirjassaan erilaisiin yleisiin vaivoihin sopivia yrttihoitoja ja kertoo, millaisissa tilanteissa eri kasvit ovat avuksi.

lue lisää

Vuoden vaellus kertoo ainutlaatuisesta retkestä Pohjolan erämaissa

19.05.2022   |  Kirjapaja

Vuoden vaellus on uutuuskirja, jossa Erno Saukko kertoo ainutlaatuisesta vaelluksestaan Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa. Saukko tekee matkaa pääosin yksin ja vaellusreittien ulkopuolella, siellä missä ihmisen vaikutus on vähäisin. Kaikki tarpeellinen kulkee mukana rinkassa tai ahkiossa.

lue lisää

Kirjapajan syksyssä julkaistaan uutuusteokset mm. Hannu-Pekka Björkmanilta, Tommy Hellsteniltä ja Katriina Järviseltä

12.05.2022   |  Kirjapaja

Kirjapajan kesän ja syksyn 2022 uutuuksissa pohditaan ihmisenä olemista monelta kantilta — muun muassa vaikuttamisen ja yhteisöllisyyden, sukupolvikokemuksen ja ikääntymisen näkökulmista. Teoksissa koetaan taidetta, kuulostellaan ajan kulua, kohdataan muistoja ja etsitään elämänmuutoksen avaimia.

lue lisää

Uutuuskirjassa pohditaan, mitä pyhiinvaellus on kokemuksena, matkana mielenmaisemissa ja Suomessa

10.05.2022   |  Kirjapaja

Valo askeleillani – Pyhiinvaelluksella Suomessa on moniääninen matkakertomus. Teos kertoo matkoista mielenmaisemiin ja löytöretkistä itseen. Siinä pohditaan pyhiinvaelluksen kokemusta syvällisesti ja monelta kantilta, kuvataan kotimaisia pyhiinvaellusreittejä ja tarjotaan esimerkkejä luontokohteista ja historiallisista paikoista.

lue lisää