Huiske-esiopetusmateriaali

Huiske on elämyksellinen, eheyttävä ja mielikuvitusta ruokkiva esiopetusmateriaali. Materiaalin ympäristönä on puu, jonka salaperäiset majat ja lystikkäät hahmot tarjoavat kiehtovan ja inspiroivan maailman, jossa mielikuvitus saa siivet.

Leikki, ryhmässä toimiminen, tunnetaitojen kehittyminen, huumori ja lapsen kasvu saavat materiaalissa runsaasti tilaa. Huisketta tehdessä on ajateltu lasta: miten houkutella lapsi oivaltamaan ja tekemään itse, saada esiin lapsen luovuus, tiedonhalu ja keksimisen ilo.

Huiske on vuoden kestävä seikkailu, jossa eläydytään, opitaan ja tullaan himpun verran isommiksi.

Hinta 22,00 € (20,00 € alv 0 %)
Koko 210 x 280 mm | 112 s. | Nid., liepeet, nelivärikuvat
ISBN 978-952-288-567-8

Huiske – esikoululaisen kirja

Esikoululaisen kirja sisältää samassa paketissa taidokkaasti kuvitetun satukirjan sekä tehtäväkirjan. Tehtävissä näkyvät lapsen omat oivallukset ja oma kynän jälki.

Satuosan aukeamilla on tutkittavaa ja laskettavaa sekä lyhyitä tekstejä ja kirjaimia. Niiden avulla lapsi voi tarttua kirjoitettuun kieleen omien edellytystensä mukaisesti.

Monipuolisissa tehtävissä jatketaan sadun teemaa. Kielellisiä ja matemaattisia valmiuksia kehittävien tehtävien rinnalla materiaalissa on uudenlaisia tehtävätyyppejä, joissa lapset saavat keksiä ja tehdä yhdessä. Uutta ovat myös tunnetaitotehtävät.

Sähköiseen materiaaliin on koottu eriyttäviä tehtäviä erilaisille oppijoille.

Kirjan tekijät: Katri Kirkkopelto, Pieta Raitala, Kaisa Raittila ja Rauna Sirola

Hinta 46,00 € (41,82 € alv 0 %)
Koko 210 x 295 mm | Noin 200 s. | Nid., nelivärikuvat
ISBN 978-952-288-601-9

Huiske – esiopetus, opettajan opas

Opettajan oppaan rakenne on selkeä. Jokaisen sadun yhteydessä on ehdotuksia, miten aihetta voidaan syventää ja kehittää leikkien, tutkien, toiminnallisesti ja kokemuksellisesti siten, että huomioidaan esiopetuksen keskeiset sisältöalueet. Opas toimii kuin keittokirja, josta opettaja voi poimia ryhmälleen sopivat ideat ja soveltaa niitä oman makunsa mukaan.

Kirjan tekijät: Katri Kirkkopelto, Pieta Raitala, Kaisa Raittila ja Rauna Sirola

Hinta: 49,90 € (40,24 € alv 0 %)
Koko A4 | Noin 25 s., hahmot kaksipuoleisia
Tuotetunnus: 6418132000579

Huiske - materiaalipaketti

Huiskeen materiaalipaketti sisältää kaksipuoliset kuvat Huiskeen hahmoista, aakkos- ja numerotaulut sekä tunnetaitokortit. Kaikki pahvikortit on laminoitu, joten ne kestävät hyvin käytössä.

Materiaalin tekijät: Katri Kirkkopelto, Pieta Raitala, Kaisa Raittila ja Rauna Sirola

Hinta 26,50 € (21,37 € alv 0 %)
Tuotetunnus 6418132000364

Huiske - lauluja

Laadukkaasti toteutettu äänite sisältää Huiskeen saduista ja esikouluikäisen elämästä kumpuavia uusia lauluja. Hilpeät sanoitukset ja herkät sovitukset saavat nauramaan ja liikuttumaan. Sisältää myös instrumentaalimusiikkia!