Elämäniloinen rukouskirja Siunaa just nyt on ilmestynyt

Siunaa just nyt on iloinen kiitosrukouskirja, joka henkii tämän ajan kieltä ja elämää. Lyhyet rukoukset kulkevat vuodenkierron mukana. Ne pohjautuvat Satu Kreivi-Palosaaren Facebookissa julkaisemiin teksteihin.

Teos sopii niin yksityiseen hartaudenharjoitukseen, seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten käyttöön kuin lahjakirjaksi. ”Kirja on tämän ajan kieltä tämän ajan ihmiselle, joka haluaa vähän pysähtyä ja hiljentyä, mietiskellä kuvan ja rukouksen äärellä”, sanoo Kreivi-Palosaari.

Kirjan värikäs ja elämäniloinen kuvitus on Sadun pojan Uuno Palosaaren käsialaa. Uuno sairastaa vaikeaa agu-tautia ja on sairaudestaan huolimatta valoisa taiteilijapersoona, jonka kännykällä luomaa grafiikkaa on saatavilla muun muassa postikortteina.

 

 

 

 

Iltarukous

Sinun puolestasi, joka et

jaksa rukoilla.

Ja minun, joka en

tämän enempää jaksa minäkään.

Satu Kreivi-Palosaari on oululainen pappi, someaktiivi, kolumnisti, blogisti ja omaishoitaja. Hän on julkaissut useita kirjoja, kuten Siunaa ja varjele vauvaa sekä Uunosta kertovan Onko joskus nyt. Sadun poika Uuno Palosaari on 17-vuotias nuori taiteilija.

SATU KREIVI-PALOSAARI JA UUNO PALOSAARI (kuvitus), Siunaa just nyt – Kiitosrukouskirja. Kirjapaja 2021. 136 s. Kl 24.11. ISBN 978-952-354-319-5.

Tekijöiden kuva: https://kirjapaja.fi/kirjailijat/kreivi-palosaari-satu-ja-palosaari-uuno/

Kirjan kansikuva: https://urly.fi/1T6T

Videomateriaalia: https://www.facebook.com/watch/?v=214148840361886

- Tutustu myös näihin -

Elämäni kansalaisena -uutuuskirjassa Auli Viitala ravis...

lue lisää

Miten kirkko tukee lasten ja nuorten kasvua globaalien ...

lue lisää

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin ...

lue lisää