Lahjaksi äidille, isoäidille!

Tutustu kampanjan kirjavalikoimaan ja tee ostoksia edullisesti äitienpäiväksi. Ohessa vinkkejä kirjoista, jotka ovat mukana kampanjassamme 15.4.— 9.5.

Linkki vie suoraan verkkokauppaan. Ostokset toimitetaan tilaajalle tai saajalle kätevästi postitse.

Ihmeiden aikaan 24,90 17,43

Eräs viisas on todennut, että on kaksi tapaa elää: joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä, tai niin, että kaikki on ihmeellistä. Anna-Mari Kaskisen uudet runot ja Minna L. Immosen herkän kauniit akvarellit kannustavat pysähtymään arjen pienten ihmeiden äärelle. Ihmeiden aikaan on runolahja, joka hivelee silmiä ja lämmittää sydäntä.

Sylistä siiville — Runoja äidin elämästä  23,90 16,73

Anna-Mari Kaskisen uudet runot kertovat äitinä olemisesta koskettavasti ja moni-ilmeisesti. Ne tarjoavat lukijalle peilin omiin kokemuksiin äitiydestä. Intensiiviset pikkulapsivuodet ovat vain yksi vaihe pitkällä matkalla, jonka varrelle mahtuu iloa ja kiitollisuutta yhtä lailla kuin huolta ja riittämättömyyden tunteita.

Kauneimmat haukkuni — Runoja koirille & koirien ystäville  23,90 16,73

Kauneimmat haukkuni on kirja jokaiselle koiranystävälle. Kuinka läheinen, ymmärtävä ja mainio kumppani koira voikaan olla. Runot kertovat niin vilpittömästä ilosta ja luottamuksesta, yhteisistä hetkistä kuin luopumisen haikeudesta. Koiran kanssa elämä on enemmän!

Aina tytär, aina äiti — Aikuisen naisen suhde äitiin   11,90  8,33

Teoksessa pohditaan aikuisen naisen suhdetta omaan äitiin. Äitisuhde on yksi naisen elämän keskeisimpiä ihmissuhteita. Suhde askarruttaa ja vaikuttaa elämään, vaikka joskus tahtoisimme muuta väittää. Suosittu teos on saatavilla nyt pokkarina.

 

Mummukirja — Mistä on isoäidit tehty?  32,90 23,03

Isovanhemmuutta kutsutaan usein elämän jälkiruuaksi. Millaisista aineksista oma rooli mummuna, mummina tai isoäitinä rakentuu?  Tuula Vainikainen kirjoittaa teoksessaan isovanhemmuudesta naisen kokemana. Mummukirja on omakohtainen, kiehtova tutkimusmatka moni-ilmeiseen isoäitiyteen ja varttuneen naisen elämään sukupolvien ketjussa.

 

Koirailoa — Rakkautta, rapsutuksia ja räntälenkkejä  31,90 22,33

Vetoavia katseita, märkiä pusuja ja pitkiä yhteisiä kävelyretkiä. Jaana-Mirjam Mustavuori kirjoittaa mukaansatempaavasti koiran omistajan elämästä myötä- ja vastakarvoineen. Käsittelyyn pääsee koko yhteisen elämän kirjo pennun kotiutumisesta yhteisiin arkeen, vapaa-aikaan ja haikeisiin jäähyväisiin. Riemastuttava lukukokemus ja verratonta vertaistukea kaikille koiran ystäville.

 

La mia Italia — Ihana, mahdoton Italiani  31,90 22,33

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhä välillä koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystävät ja yllättävät kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesälomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistävän maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjäseutujen pienet kylät — kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.


Välimeren helmet — Matkoja maihin ja kulttuureihin
32,90 23,03

Liisa Väisänen vie mukanaan Välimeren alueen maihin, kulttuurihistoriaan ja nykyhetkeen. Välimeri on kantanut läpi historian monenlaiset vaeltajat, kauppiaat ja valloittajat, hurmannut matkaajia ja inspiroinut taiteilijoita. Alueen historia, samoin kuin sen nykyisyyskin, on värikäs – ei suinkaan ongelmaton mutta aina elämänmakuinen. Välimerellä itä ja länsi kohtaavat.

 

Ina ja Tito — Kohtauksia Collianderien taiteilijaliitosta  32,90  23,03

Ina ja Tito on kirja taiteesta ja rakkaudesta, mutta myös perheestä, arjesta ja kumppanuudesta - kaikesta siitä, minkä keskellä taidetta tehdään. Monen kulttuurin vaikutuspiirissä kasvaneet Collianderit olivat kosmopoliitteja, joiden maailmassa kielet ja kulttuurivaikutteet sekoittuivat. Myös ortodoksisella uskolla oli heille myöhemmässä elämässä suuri merkitys.

Luonnon lahjoja — Hyvinvointia jokaiseen päivään  33,90 23,73

Luonnon stressitasoa ja fyysistä toimintakykyä parantava vaikutus tunnetaan hyvin, mutta tämän lisäksi luonto tarjoaa meille monia muitakin lahjoja. Tuomo Salovuoren teoksessa on kiehtovia näkökulmia luonnon hoitavaan voimaan. Tutkimustieto yhdistyy teoksessa käytännön vinkkeihin ja kekseliäisiin tapoihin löytää hyvinvointia luonnosta.

Vanhuus on kaunista — Runoja  23,90 16,73

Vanhuus on kaunista, sillä siihen sisältyy koko eletty elämä. Jokaisella elämänvaiheella on arvo ja tarkoitus, ja ikääntyessä elämälle voi löytää uusia merkityksiä ja tehtäviä. Anna-Mari Kaskisen runot puhuvat vanhuudesta ymmärtävästi, arvostavasti, huumorillakin. Keskiössä on tunteva, kokeva, tekevä ihminen — jo paljon nähnyt, vielä moneen kykenevä.

Voimaa vuosiin — Vaali vireyttäsi ja jaksamistasi  31,90 22,33

Terveyttä ja toimintakykyä voi ylläpitää ja edistää oikealla ravinnolla ja liikunnalla. Ne vaikuttavat myös henkiseen hyvinvointiin. Teos antaa selkeitä ja käytännönläheisiä ohjeita ikääntyvien ruokavalioon ja liikkumiseen, mm. kuvitettuja ohjeita helppoihin kotona tehtäviin harjoituksiin, joilla liikkumiskykyään voi ylläpitää ja parantaa.

 

- Tutustu myös näihin -

Elämäni kansalaisena -uutuuskirjassa Auli Viitala ravis...

lue lisää

Miten kirkko tukee lasten ja nuorten kasvua globaalien ...

lue lisää

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin ...

lue lisää