Lahjaksi äidille!

Tutustu kirjavalikoimaamme ja tee ostoksia edullisesti toukokuun loppuun saakka. Alla muutamia vinkkejä äidin ja isoäidin muistamiseksi. Kirjalahja toimitetaan saajalla nopeasti ja turvallisesti postitse.

 

Onnellisuuden taito — Kirja ilosta ja tyytyväisyydestä 21,90 € 15,33 €  Mistä on onnelliset hetket tehty? Miten niiden syntyyn voi itse vaikuttaa? Teos johdattaa huomaamaan onnen ainekset arjessamme ja kertoo, kuinka voimme vahvistaa merkityksellisyyden kokemusta elämässämme.

Yksinkertaisuuden taito — Kirja avarammasta elämästä 21,90 € 15,33 € Uuden hamuamisen sijaan voimme opetella karsimaan ja erottamaan oleellisen epäoleellisesta olipa kyse kodista, kalenterista tai omasta mielestä. Teos ammentaa niin vanhoista traditioista kuin modernista minimalismista.

Huilihetkiä — Hyvää oloa ja aikaa itselle 13,90 € 9,73 €  Huilihetkiä on kannustava inspiraatiokirja jokaiselle, joka haluaa vaalia ja vahvistaa hyvinvointiaan. Kirjan käytännölliset vinkit saattelevat etsimään ja löytämään itselle parhaat keinot päivittäiseen hyvään oloon, rauhoittumiseen ja virkistykseen.

Mielelläni kehossani — Kohti hyväksyvää suhdetta itseen 32,90 € 23,03 € Teos tarkastelee naisen suhdetta kehoonsa monipuolisesti ja myötätuntoisesti ja johdattaa lukijan pohtimaan suhdetta omaansa. Rauhallinen suhde itseen ja omaan kehoon on hyvinvoinnin perusta.

Kuin olisi jo kevät — Valittuja runoja 29,90 € 20,93 € Runoteos kokoaa yhteen Pia Perkiön rakastetuimmat runot. Perkiön runot sanoittavat toivon, kiitollisuuden ja inhimillisyyden kokemuksia. Ne myötäelävät ja lohduttavat. Kuin olisi jo kevät on kirja, jonka ääreen on ilo palata yhä uudestaan.

Ota vastaan aurinko 24,90 € 17,43 € Anna-Mari Kaskisen uudet runot kutsuvat iloon ja luottamukseen, askel kerrallaan. Minna L. Immosen kauniit akvarellit tuovat luonnon tuoreet sävyt suoraan kirjan sivuille.

Hyvyys kantaa sinua 17,90 € Hyvyys kantaa sinua on kaunis tuliainen ystävälle tai lahja päivänsankarille. Maailmamme on häilyvä, mutta lahjaksi saatu elämä on kallisarvoinen. Olemme taivaallisen Isän hyvässä hoidossa. Tätä huolenpitoa meidän voimme välittää myös toisillemme.

Pienen oma kirja — Muistoja ensi vuosistani 23,90 € 16,73 € Suosittu Pienen oma kirja sopii monenlaisille perheille, ja siihen on helppo ja hauskatäyttää omia tärkeitä asioita. Jokaisen uuden äidin toivelahja!

Pienen seikkailijan kirja — Kun minusta tuli isompi 23,90 € 16,73 € Pienen seikkailijan kirjaan talletat lapsen elämän tärkeät hetket sekä arjen isot ja pienet sattumukset leikki-iästä ensimmäisiin kouluvuosiin.

 

Äidinhoitokirja — Leppoisamman arjen aakkoset 25,90 € 18,13 € Äidit kannattelevat maailmaa, mutta mikä kannattelee äitejä? Eivät loputtomat suoritusvinkit vaan lempeä itseymmärrys. Tämä teos kertoo, millainen on henkinen torkkunappi, mistä syntyy arkeen soiva balanssi ja miten pitää tauko, jos sellaista ei saa?

Aina tytär, aina äiti — Aikuisen naisen suhde äitiin 31,90 € 22,33 €  Suhde omaan äitiin on yksi naisen elämän keskeisimpiä ihmissuhteita. Se askarruttaa ja vaikuttaa elämään, vaikka joskus tahtoisimme muuta väittää. Miksi tuo suhde mietityttää aikuisenakin? Millaista on äidin valta? Kuinka irtautua, ymmärtää ja pysyä lähellä? Kirja ilmestyy 4.5.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Tutustu myös näihin -

Elämäni kansalaisena -uutuuskirjassa Auli Viitala ravis...

lue lisää

Miten kirkko tukee lasten ja nuorten kasvua globaalien ...

lue lisää

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin ...

lue lisää