Uutuusteos vie elämysmatkalle Espanjan historiaan ja nykypäivään

Liisa Vaisanen Enemman Espanjaa kirjan kansiLiisa Väisäsen Enemmän Espanjaa – Matkoja maahan josta on moneksi vie lukijan monitasoiselle matkalle Espanjaan aina inkvisition ajoista Francon diktatuuriin ja nykymonarkkien hoviin. Historian kautta teos luo katseen maan tämänhetkisiin tapahtumiin.

Matkailun ja kulttuurin ammattilainen Liisa Väisänen johdattaa kulttuurinnälkäisen Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreiteiltä Barcelonan taideaarteiden ääreen ja Bilbaon nykyarkkitehtuurin helmien luo. Kirja tarjoaa vinkkejä Espanjan-matkalle ja nojatuolimatkailijakin voi paistatella Andalusian auringon alla.

Monien mielenkiintoisten kohteiden ohella kirja johdattaa myös Kataloniaan miettimään, mitä alueella tapahtuu ja miksi. Espanja on monien kulttuurien ja kielien maa. – Mitä kaikkea tuolle Välimeren ja Atlantin väliselle alueelle mahtuukaan?

Kirja on lukuelämys jokaiselle Espanjasta kiinnostuneelle tai maahan vasta tutustuvalle. Se kutsuu katsomaan tunnettuja kaupunkeja uusin silmin ja kertoo myös syrjäisemmistä seuduista ja mielenkiintoisista sivukujista.

 

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Väisänen asuu Espanjan Andalusiassa. Hän on julkaissut aiemmin muun muassa teokset Kuvan tuhat sanaa (2017), Kaikki Italiani (2017) ja Mitä symbolit kertovat (2015).

 

Liisa Väisänen: Enemmän Espanjaa – Matkoja maahan josta on moneksi
Kirjapaja 2018. 208 s. Kl 46.3.
ISBN 978-952-288-830-3.

- Tutustu myös näihin -

Elämäni kansalaisena -uutuuskirjassa Auli Viitala ravis...

lue lisää

Miten kirkko tukee lasten ja nuorten kasvua globaalien ...

lue lisää

Kevyemmin-uutuuskirja tarjoaa ratkaisukeskeisen mallin ...

lue lisää